Laat je mening horen over het event!

Startpakketten

De startplaatsen voor Giathlon’19 zijn opgedeeld in individuele startbewijzen en deelname via bedrijventeams.

De kosten voor individuele deelname bedragen €25,- per persoon. Leden van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB) ontvangen een korting van €5,50 per persoon.

Het startpakket voor individuele deelnemers bestaat uit: persoonlijke donatiepagina, een trainingsschema (via NTB), je tijdswaarneming, een Giathlon sportpakket (met daarin een t-shirt en een latex badmuts), sportdrankje & -reep, gratis deelname aan divers entertainment, meet & greet met bekende topsporters en gratis toegang tot het evenement voor jouw donateurs. Tevens maak je kans op mooie (sport)prijzen van onze sponsoren.

De kosten voor deelname met een bedrijventeam bedragen €950,- (excl. btw). Een team bestaat uit drie personen. Een business team ontvangt naast het bovenstaande een t-shirt voorzien van bedrijfslogo voor alle 3 de teamleden. Ook ontvangen de teamleden consumptiebonnen voor de catering na afloop. Als één team maak je kans op één van de mooie teamprijzen.

Kosten voor deelname aan de Giathlon kids bedragen €5,- De kids ontvangen een leuke goodiebag van de Giathlon en Giathlon kids met daarin een t-shirt, badmuts, startnummer, medaille, sportdrankje en -reep. Daarnaast bieden we een mooi programma met diverse entertainment en bekende topsporters aan. We dagen de kinderen uit om (met hun klas) geld in te zamelen voor de gehandicaptensport. Daarmee maken ze kans op mooie prijzen voor zichzelf en de klas.

Voor jezelf en voor alle sporters met een handicap van Nederland!
Op zondag 7 april 2019 a.s. zwemmen, fietsen en lopen we voor alle sporters met een handicap. We zwemmen 10 minuten, fietsen 30 minuten en lopen 20 minuten om binnen die tijd zoveel mogelijk kilometers te maken. Met als doel donatiegeld op te halen voor Fonds Gehandicaptensport en het Yvonne van Gennip Talent Fonds. En misschien ook wel om een mooi persoonlijk record neer te zetten.

Voor deelnemers aan de Giathlon’19 geldt een inspanningsverplichting van €150,- aan donaties. Dit bedrag staat gelijk aan 1 sportaandeel waarmee je sporters met een handicap de mogelijkheid geeft om op hun unieke manier te sporten. Voor kinderen geldt een minimaal donatiebedrag van €25,-. De donatiegelden dienen voor 8 april 2019 opgehaald te zijn. Zie hiervoor de algemene voorwaarden. Kijk hier voor meer info en tips over de donaties.

*Deelname aan de Giathon’19 en Giathlon kids is op eigen risico. Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden van deelname van Stichting Giahtlon. Iedere deelnemer ontvangt bij inschrijving automatisch een NTB wedstrijd daglicentie (incl. verzekering). Met uitzondering van NTB leden met een jaarlijkse wedstrijdlicentie. Zij ontvangen €5,50 korting op het inschrijfgeld. 

×