Laat je mening horen over het event!

Te winnen prijzen

De hoofdprijs van de Giathlon’19 gaat uiteraard naar de gehandicaptensport. Op de dag zelf zullen de deelnemers samen met de ambassadeurs een cheque uitreiken aan Fonds Gehandicaptensport en het Yvonne van Gennip Talent Fonds met daarop het totaal bedrag van de tot dan opgehaalde donatiegelden. De donaties lopen daarna nog door tot 8 april 2019. Het definitief gedoneerde bedrag wordt daarna bekend gemaakt.

Voor de toppers in de verschillende klassementen hebben wij mooie prijzen! Deze prijzen zijn allemaal beschikbaar gesteld door onze partners en suppliers. Er zijn mooie (sport-)items te winnen. In ieder klassement zijn er prijzen voor de beste man én beste vrouw. Met uitzondering van het teamklassement omdat de teams gemixt (kunnen) zijn. Daarnaast is er één prijs voor de top fondsenwerver (de persoon met de meest geworven donatiegelden/ sportaandelen). Deze deelnemer mag een (S)Cool on Wheels clinic uitreiken aan een basisschool (groep 7 of 8) naar keuze. Met een (S)Cool on Wheels clinic ervaren kinderen uit het basisonderwijs hoe het is om te leven en te sporten met een handicap.

Welke prijzen er te winnen zijn in welk klassement wordt spoedig bekend gemaakt. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten!

 

×