Laat je mening horen over het event!

Info

Op zondag 7 april vindt in Dordrecht de Giathlon’19 plaats. De enige indoor triathlon van Nederland! In één uur tijd moet je zoveel mogelijk meters zien te maken. Dat maakt het de perfecte uitdaging voor ambitieuze sporters in de wintermaanden, die van zwemmen, fietsen en lopen houden.

Naast een mooie gelegenheid om een fantastische prestatie neer te zetten, is er heel veel te beleven! Natuurlijk zijn er toptriatheten en topsporters aanwezig in Dordrecht. Daarnaast dagen ook de ambassadeurs je uit tot het uiterste te gaan.

Het is een sportieve beleving voor ieder niveau sporter! Op locatie zijn er DJ’s, entertainment, clinic’s, lezingen, gezonde voeding en leuke activiteiten voor kids. En krijg je de mogelijkheid om meer te weten te komen over deze fascinerende sport. Uiteraard zijn er mooie sportprijzen te winnen in de verschillende categorieën. Supporters en donateurs zijn van harte uitgenodigd om deze dag samen met hun sporthelden te beleven.

Wat deze indoor triathlon nog unieker maakt is de koppeling aan de gehandicaptensport. Ons land kent maar liefst 1.7 miljoen mensen met een handicap. Voor velen is het soms meer dan 10 kilometer reizen voordat ze bij een plaats kunnen komen waar ze kunnen sporten. Onacceptabel voor een sportland als Nederland. Dat vinden onze ambassadeurs ook. Vandaar dat ze zich graag inzetten voor Giathlon’19 en van jou hetzelfde verwachten op zondag 7 april in Dordrecht.

×