Laat je mening horen over het event!
Donaties deelnemers: #Giathlon € 4.145,80Hiermee helpen wij 27 sporters met een handicap Doe een algemene donatie! Doe een persoonlijke donatie!
Nog 0dgn 0uur 0min tot de 3e editie van Giathlon

Waarom Giathlon?

Lopen, fietsen en zwemmen. Het zijn de meest toegankelijke sporten die er zijn. Toch is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Mensen met een handicap hebben nog steeds dat extra steuntje in de rug nodig om te kunnen genieten van een rondje fietsen of frisse duik in het water.

In februari 2017 vond in Dordrecht de tweede editie van Giathlon plaats. Een indoor triathlon. Een uniek & sportief evenement in Nederland. De deelnemers hebben binnen één uur tijd zoveel mogelijk meters gemaakt én €44.267,- donaties geworven voor Fonds Gehandicaptensport. Het was een geslaagde en sportieve dag. Uiteraard willen we deze unieke sportieve beleving én deze mooie opbrengst tijdens Giathlon’19 evenaren. Ga jij met ons de sportieve strijd aan?! Schrijf je nu in!

Haal alles uit jezelf
voor de sporters met een handicap.

Ga de strijd aan en zet binnen het uur een ijzersterke prestatie neer.
  • 10 min 30 min 20 min
Het verhaal van Josh

Josh is geboren met spina bifida. Hij heeft in het zwemmen zijn sport gevonden. Hij heeft één droom: een plek in het Nederlands Paralympisch Team. Steun Josh en de deelnemers van de Giathlon ‘19! Als één team achter de sporters met een handicap.

Doneer nu!
Praktische informatie
  • Sportboulevard Dordrecht
  • 10 min 30 min 20 min
  • 7 april 2019
  • 600 startbewijzen
Meer informatie
07-01-2019Yvonne van Gennip: ambassadeur van Giathlon’19
12-02-2019Oproep Bibian Mentel
 
/giathlon
@Giathlon
Sporten is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Ga de strijd aan en zwem, fiets en loop een uur voor alle sporters e… https://t.co/InG5MnwMDG
 
/giathlon
 
/giathlon
×