Laat je mening horen over het event!

Bestuur

Piet Hein Merckens (voorzitter Giathlon)
Piet Hein Merckens dient een lange en glanzende carrière in voedingsmiddelenindustrie. Hij heeft aan het roer gestaan bij grote ondernemingen als Procter & Gamble, Sara Lee/DE en Wessanen. Momenteel is hij CEO van aardappelverwerker Aviko. Naast dat hij topsport bedrijft als topbestuurder is hij ook een man die duurzaamheid en maatschappelijk betrokken ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Privé is Piet Hein, met veel enthousiasme en fanatisme, nauw betrokken bij de breedtesport.  Hij is zelf een enthousiast golfer en zeiler. Daarnaast is hij vele jaren coach geweest van de hockey- en voetbalteams van zijn kinderen.

Sport in het algemeen stelt mensen in staat om doelen te stellen in hun leven. Dit geldt voor alle sporters maar in veel belangrijker mate ook voor sporters met een handicap. Een doel in het leven geeft inspiratie maar vraagt vaak veel doorzettingsvermogen. Als je de persoonlijke verhalen van de sporters met een handicap hoort en de offers die zij brengen, dan ben je extra gemotiveerd een bijdrage te leveren aan de gehandicaptensport.

Joost Manassen (bestuurslid Giathlon)
Als bestuurder én ondernemer in verschillende bedrijven (Danone/Numico , Sara Lee/Douwe Egberts en Bickery Food Group) én in verschillende culturen gaat Joost Manassen veranderingen en uitdagingen niet uit de weg. Hij zei dan ook volmondig ‘ja’ toen hij werd gevraagd als bestuurslid van deze nieuwe Stichting.

Joost Manassen 1 (1) Met de opbrengsten van dit unieke fondsenwervende sportevenement kunnen we de gehandicaptensport op breedte- én tosportniveau naar een hoger plan tillen.

Paul Broersen (bestuurslid Giathlon)
Paul Broersen is CEO van Advonate (marketing en content management) en iedere dag bezig met het optimaliseren van de resultaten van hun klanten. Met zijn marketing skills is Paul een waardevolle aanvulling voor het “bestuursteam Giathlon”.

Paul Broersen De triathlonsport vergt het uiterste van mensen. Alleen het beste resultaat telt. Het raakt mij dat duursporters met een ijzersterke wil en discipline zich inzetten voor de gehandicaptensport. Sporters die strijden sporters. Een prestatie op zich!

Rogier de Vrey (bestuurslid Giathlon)
Naast advocaat sportrecht (en intellectuele eigendom) bij CMS is Rogier ook buiten zijn werk volop bezig met sport. Vorig jaar is hij meegegaan met de Garmin Barcelona Triatlon en heeft hij mogen kennismaken met de triathlon. Een fantastische sport!

devrey rogier-1040389 (5) Een unieke combinatie: triathlon, indoor & Nederland. Trots dat wij als stichting Giathlon deze mooie sport laagdrempelig kunnen aanbieden én mensen enthousiast kunnen maken om in actie te komen voor de gehandicaptensport in Nederland. Omdat sporten voor iedereen vanzelfsprekend moet zijn!

 

×