Laat je mening horen over het event!

Giathlon

Haal alles uit jezelf voor de sporters met een handicap!

Zwemmen, fietsen en lopen zijn de meest toegankelijke sporten die er zijn en worden in Nederland van jongs af aan beoefend. Helaas zijn deze sporten voor de 1,7 miljoen mensen met een handicap niet zo vanzelfsprekend. Voor veel voor hen vraagt sporten een uiterste inspanning en ondersteuning. Eveneens is er een behoorlijke drempel te nemen alvorens ze kunnen starten.

Om mensen met een handicap de mogelijkheid te geven om op hun eigen unieke manier te sporten wordt op 7 april 2019 de derde editie van Giathlon (indoor triathlon) georganiseerd. 600 deelnemers staan aan de start om geld op te halen voor de gehandicaptensport. Alle deelnemers hebben als doel om minimaal €150,- op te halen en maken vervolgens in één uur tijd -op eigen niveau- zoveel mogelijk meters voor de sporters met een handicap: 10 minuten zwemmen, 30 minuten fietsen en 20 minuten (hard)lopen! Via een optelsom rolt daar een eindklassement uit.

Slechts 1 uur sporten voor jou maakt een groot verschil voor de gehandicaptensport. De gelden komen ten goede aan Fonds Gehandicaptensport en het Yvonne van Gennip Talent Fonds.

Ga jij deze sportieve uitdaging aan? Met jouw deelname draag je bij aan het vanzelfsprekend maken van sporten voor mensen met een handicap. Schrijf je snel in via: www.giathlon.nl/inschrijven en ontvang een gratis startpakket!

Samen sta je sterker dus motiveer familie, vrienden en collega’s om samen deze uitdaging aan te gaan, zodat we als één team een bijdrage leveren aan het verbeteren van de sportmogelijkheden voor mensen met een handicap.

×