Laat je mening horen over het event!

Te winnen prijzen

De hoofdprijs van de Giathlon’18 gaat uiteraard naar de gehandicaptensport. Op de dag zelf zullen de 350 deelnemers samen met de ambassadeurs een cheque uitreiken aan Fonds Gehandicaptensport met daarop het totaal bedrag van de tot dan opgehaalde donatiegelden. De donaties lopen daarna nog door tot 10 april 2018. Het definitief gedoneerde bedrag wordt daarna bekend gemaakt.

Voor de toppers in de verschillende klassementen hebben wij mooie prijzen! Deze prijzen zijn allemaal beschikbaar gesteld door onze partners en suppliers. Er zijn mooie (sport-)items te winnen. In ieder klassement zijn er prijzen voor de beste man én beste vrouw. Met uitzondering van het teamklassement omdat de teams gemixt (kunnen) zijn. Daarnaast is er één prijs voor de top fondsenwerver (de persoon met de meest geworven donatiegelden/ sportaandelen). Deze deelnemer mag een cheque t.w.v. €1.000,- uitreiken aan een sportvereniging of sportorganisatie zonder winstoogmerk, die zich inzet voor het ontwikkelen van gehandicaptensportaanbod.

Welke prijzen er te winnen zijn in welk klassement wordt spoedig bekend gemaakt. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten!

 

×